• et
  • fi
  • sv
  • en

Our Norwegian distributor

We are proud to announce our new Norwegian distributor, Sommerbutikken.no

Om oss

Koriks-Fiiber har produsert glassfiberprodukter siden 1976 og badestamper i glassfiber siden 2008. Selskapet har hatt kontinuerlig vekst og har idag 10 ganger flere ansatte enn det hadde i 2008.  På grunn av sin raske vekst og lønnsomme utvikling er Koriks-Fiiber blitt nominert som Gasellebedrift i Estland i 2014 såvel som i 2016. Koriks er nå en av de ledende produsentene av badestamper i Norden.  Produktsortimentet har stor bredde med et variert utvalg av modeller i forskjellig størrelse og med designriktig utforming.

Som et resultat av kontinuerlig produktutvikling og lansering av nye modeller består vårt produktsortiment nå av syv modeller i glassfiber, fire modeller i tre, en i polyetylen samt en badestamp i akryl. Dette er definitivt et av de bredeste tilbudene i Europa. For øyeblikket har vi bare en modell i akrylmateriale, men vi arbeider systematisk med å utvikle denne trenden videre. I tillegg til våre egenproduserte modeller opererer vi også som underleverandør til flere andre ledende badestamp-produsenter i de nordiske landene.

Vi produserer komplette, ferdig monterte boblebad i henhold til våre kunders ønsker og behov.  Vi tilbyr også å levere enkeltkomponenter med sikte på individuell tilpasning lokalt. Vårt brede utvalg av hjelpemidler og tilbehør gjør også bruken av badestampen enklere.  Våre badestamper har derfor et kvalitetsnivå som gir kundene en brukskomfort som er sammenlignbar selv med langt dyrere utendørs spa-bad.

Vi arbeider kontinuerlig og systematisk med produktutvikling og design. Vi bruker bare materialer av beste kvalitet, og kan derfor tilby en tre års garanti til indre elementer i våre badestamper, samt på alle de varmeovner vi produserer.

Våre hovedkunder er både forhandlere og privatkunder i flere europeiske land.  90% av våre produkter eksporteres til Finland, Sverige, Norge og Danmark. Takket være våre gode samarbeidspartnere i logistikk kan vi tilby transport over hele Europa med rimelige priser.

Høykvalitetsprodukter og god kundeservice (inkludert ettersalgsservice) er svært viktige verdier som veileder oss i vårt daglige arbeid. Vårt mål er å tilby best mulig kvalitet og alltid finne den perfekte løsningen for hver kunde.

Koriks-Fiiber skaper kvalitet og velvære!

Vi er stolte av å kunngjøre vår nye norske distributør, Sommerbutikken.no